Почетна  Контакт  English
Последна промена на 23 Август 2016. *цените се изразени во денари / литар
61,50  
ULTRA 95+ ECONOMY
63,50  
УЛТРА 100 RACE PRO
48,00  
ULTRA DIESEL
POWER JET
48,50  
ULTRA DIESEL BIO JET
27,00  
ULTRA LPG plus
  34,00 /кг  
МЕТАН
36,50  
ЕКСТРА ЛЕСНО 1
22,332 /кг  
МАЗУТ
 
НОВОСТИ
На 11.6.2016 година се одржа XX. седница на Годишното собрание на акционери на Макпетрол АД Скопје.
11.06.2016....................прочитај повеќе
МАКПЕТРОЛ секогаш ги следи светските трендови со цел на потрошувачите да им обезбеди најквалитетни горива за нивните возила.
01.06.2016....................прочитај повеќе
архива на новости