МПА - Планинарска Лига за Натпревари
     < English version > < Планинарски сојуз на Македонија > 
         Почетна страна
         Правилник
         Календар
         Резултати-Екипно
         Фотографии
         Архива
         Линкови
         Контакт
 

Македонска Планинарска Асоцијација
- Планинарска Лига за Натпревари 2007 -

Прво коло - 22.04.2007 - Скопје
Прво коло на Планинaрската Лига на Натпревари - планинско трчање
Патека: Скопје - врв Водно - Матка - околу 18800 метри.
>> детали за патеката <<     .

 

Click here to join mkd-mount
mkd-mount

Група на македонски планинари кои сакаат нешто да се подобри во планинарството
Придружете се !

www.summitpost.org
Пријавувајте информации за македонските и сите други планини на овој линк (и јавете ми за други слични за да ги додадеме) - да ги популаризираме нашите планини во светот

 


© Copyright 2005, 2006 - MMSF - MMA