Почетна  Контакт  English
Последна промена на10 Јануари 2017. *цените се изразени во денари / литар
67,00  
ULTRA 95+ ECONOMY
69,00  
УЛТРА 100 RACE PRO
  53,50  
ULTRA DIESEL
POWER JET
  54,00  
ULTRA DIESEL BIO JET
32,00  
ULTRA LPG plus
  32,00 /кг  
МЕТАН
  42,00  
ЕКСТРА ЛЕСНО 1
28,827 /кг  
МАЗУТ
 
НОВОСТИ
Под покровителство на МАКПЕТРОЛ АД, а во организација на кугларскиот клуб „Макпетрол“, на 10 декември беше одржан традиционалниот турнир во куглање „Гаврило Гаврилски“.
12.12.2016....................прочитај повеќе
Новата бензинска станица во населбата Пинтија, 125-та по ред во синџирот на Макпетрол, ги нуди сите горива од УЛТРА фамилијата, како и…
18.10.2016....................прочитај повеќе
архива на новости