Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Акции

 31.12.2014 - 04.01.2015 : БАНСКО - ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА 

Нема поубаво место за дочек на Нова Година од планински амбиент. А Банско токму тоа и го пружа : снег, забава, скијање, планинарење.

П Р О Г Р А М А :

31.12.2014 (среда) - Во 8ч. поаѓање од ж.станица - паркинг пред Пошта. Пристигнување во Разлог, сместување во хотел и престој во Банско до 16ч. Потоа враќање во хотел, одмор и припрема за новогодишната ноќ. Свечена новогодишна вечера и дружење уз музика. Ноќевање.

01.01.2015 (четврток) - Доручек. Скијачите на скијање. Планинарите - превоз до Шилигарник и пешачење до пл.дом Вихрен (околу 2 часа во двата правци). Попладне враќање во хотел, одмор и потоа вечерно дружење уз музика. Ноќевање.

02.01.2015 (петок) - Доручек. Скијачите на скијање. Планинарите - превоз до Шилигарник и искачување на Тодорка 2746м. Враќање во хотел. Вечерно дружење. Ноќевање.

03.01.2015 (сабота) - Доручек. Скијачите на скијање. Планинарите - пешачење до пл. дом Јаворов или до Бандеришка пољана (крајна станица на жичарата). Враќање во хотел. Вечерно дружење. Ноќевање.

04.01.2015 (недела) - Доручек. Скијачите на скијање. Планинарите - слободно претпладне - посета на новогодишниот карневал во Разлог. Во 16ч. заминување за Скопје.

Н А П О М Е Н А - Сместувањето е во хотел Матерхорн во Разлог - на 5км од Банско. Наутро и попладне бесплатен превоз до скијашките терени и назад во хотелот. Ноќевањето е во соби со 2 и 3 кревета.

ОПРЕМА ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ - зимска за високогорско искачување, цепин, дерези.

Ц Е Н А - 150 евра ( превоз, 4 ноќевања со доручек и свечена новогодишна вечера). Цената не опфаќа ски билет, ручек, вечера и патничко осигурување.

ПРИЈАВУВАЊЕ И УПЛАТА НА АКОНТАЦИЈА ОД 50 евра - до 1 декември 2014г.

Тел. 070 725-880


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje