Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Акции

 

Почна да функционира новата web страница на клубот - www.psdmakpetrol.mk - погледнете

 

 31.12.2014 - 04.01.2015 : БАНСКО - ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА 

Комбинација на дочек на Нова Година и скијање во Банско, Бугарија...<<прочитајте повеќе>>

 10-18 јануари 2015 - Скијање во Закопане - Полска 

Прекрасна можност за скијање и запознавање со зимскиот центар Закопане во Полска, во подножјето на Високите Татри...<<прочитајте повеќе>>


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje