Планинска трка - По стапките на Крали Марко 2011
Прилеп, Р.Македонија, 1-2 октомври 2011
  
 

<< Назад на страната за трката 'По стапките на Крали Марко 2011' >>

 

Резултати - апсолутна листа (мажи и жени)

Поз. Ст.бр.  Име и Презиме  Време Пол Години  Клуб / Место  Разл.со првиот  време на КТ2
(позиција на КТ2)
1 30  Александар Стојановски 1:23:00 M 20  АК Перпетумобиле Скопје  0:00:00  0:39 (3)
2 32  Никола Кутаноски 1:24:05 М 25  АК Перпетумобиле Скопје 0:01:05  0:39 (1)
3 31  Атанас Анчевски 1:26:17 М 19  АК Перпетумобиле Скопје 0:03:17  0:39 (2)
4 36  Павле Коруноски 1:31:17 М 20  Крушево 0:08:17  0:40 (4)
5 16  Александар Таковски 1:33:26 М 33  Скопје 0:10:26  0:45 (8)
6 12  Жикица Ивановски 1:34:02 М 27  АК Астрајон Штип 0:11:02  0:43 (6)
7 7  Иван Ристов 1:36:11 М 34  Кочани 0:13:11  0:43 (5)
8 37  Велчо Горгиески 1:38:11 М 20  Крушево 0:15:11  0:44 (7)
9 38  Тони Станоески 1:46:45 М 20  Крушево 0:23:45  0:47 (9)
10 28  Јордан Атанасовски 1:58:00 М 27  АК Матка Скопје 0:35:00  0:53 (10)
11 15  Ѓоре Ѓорѓиевски 1:58:11 М 26  ПСД Макпетрол Скопје 0:35:11  0:55 (11)
12 18  Милан Крстески 2:04:36 М 13  КНСБ Мусица Крушево 0:41:36  1:00 (20)
13 21  Спирче Талески 2:04:37 М 14  КНСБ Мусица Крушево 0:41:37  1:00 (16)
14 23  Ташули Талески 2:06:11 М 13  КНСБ Мусица Крушево 0:43:11  1:00 (17)
15 19  Маријан Талески 2:06:12 М 13  КНСБ Мусица Крушево 0:43:12  1:00:00 (18)
16 4  Петар Герасимов 2:10:16 М 50  ПСД Макпетрол Скопје 0:47:16  0:57 (13)
17 8  Тања Манчева 2:10:34 Ж 38  ПСД Макпетрол Скопје 0:47:34  1:02 (22)
18 6  Светлана Стојаноска 2:11:23 Ж 28  ПСД Макпетрол Скопје 0:48:23  0:59 (14)
19 1  Здравко Спасев 2:12:08 М 26  АК Матка Скопје 0:49:08  0:59 (15)
20 20  Велче Милошески 2:12:47 М 21  КНСБ Мусица Крушево 0:49:47  1:00 (19)
21 13  Александар Герасимовски 2:14:46 М 21  ПД 18 Август Скопје 0:51:46  0:57 (12)
22 14  Божидар Чаушоски 2:22:26 М 21  Прилеп 0:59:26  1:05 (23)
23 27  Александра Герасимова 2:22:42 Ж 19  АК Матка Скопје 0:59:42  1:02 (21)
24 24  Марија Колароска 2:26:40 Ж 14  КНСБ Мусица Крушево 1:03:40  1:10 (25)
25 26  Дори Куртеска 2:26:58 Ж 13  КНСБ Мусица Крушево 1:03:58  1:10 (26)
26 25  Маја Куртеска 2:27:10 Ж 14  КНСБ Мусица Крушево 1:04:10 1:12 (28)
27 35  Живко Јордановски 2:31:58 М 44  Скопје 1:08:58  1:06 (24)
28 10  Владимир Сикавица 2:38:14 М 33  ПСД Макпетрол Скопје 1:15:14  1:12 (29)
29 11  Данчо Марковски 2:45:26 М 31  Скопје 1:22:26  1:12 (27)
30 3  Бранко Дикиќ 2:59:58 М 28  ПД Балкан Белград 1:36:58  1:25 (30)
31 9  Ања Бубања 2:59:59 Ж 29  ПД Балкан Белград 1:36:59  1:25 (31)
32 34  Трајче Симонски 3:34:00 М 43  Скопје 2:11:00  1:37 (32)
33 17  Емилија Ристова DNF Ж 27  ПСД Макпетрол Скопје    
34 33  Љубица Неткова DNF Ж 11  ПСД Макпетрол Скопје    

Заб :
- АК Перпетумобиле е Атлетски Клуб
- АК Астрајон и АК Матка се Алпинистички Клубови
- КНСБ Мусица е Клуб за Нордиско Скијање и Биатлон
- ПСД Макпетрол е Планинарско Спортско друштво
- ПД 18 Август е Планинарско Друштво
- ПК Балкан е Планинарски клуб