Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Линкови

Линкови кон планинарски друштва и сродни организации во Македонија и светот.

- ПСД "Трансверзалец" - Скопје
- ПСД "Кораб" - Скопје
- ПД "Бистра" - Скопје
- ЖПК "Работнички - Китка " - Скопје
- "Матка" - алпинистичко друштво
- КПС "Македон" - Скопје
- Македонска Спортско-качувачка асоцијација
Странски друштва и организации
- UIAA - Светка планинарска и алпинистичка организација
- Планинарски Сојуз на Словенија
- Хрватски Планинарски Сојуз
- Стазе и Богазе - Balkan GPS tracks
- ZONE 2000 - Босна и Херцеговина

© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje