Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Банско - Бугарија - 31 јануари - 02 февруари 2014

Рапорт од изминатиов викенд во Банско: Поминавме еден прекрасен викенд - сончев, без ветар, со доволно снег за скијање. Сместувањето беше одлично - собите топли, појадокот солиден, персоналот пријатели, собите ги напуштивме во недела во 17ч. Неколкумина користеа сауна, џакузи и масажа. А ЕКИПАТА БЕШЕ ФАНТАСТИЧНА ! Млади, ведри и распеани - да им плаќаш за да доаѓаат! Никогаш толку брзо не сме ги поминале границите на враќање! Им благодарам за прекрасното дружење, се надевам дека пак ќе се дружиме. Останаа уште многу неиспеани песни!

Текст: Никола Доновски
Фотографии: Никола Доновски


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje