Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Планинарска вечер - 25 јануари 2014

Како и секоја година така и оваа година ја одржавме нашата традиционална планинарска вечер. На 24 јануари 2014 во ресторанот Журнал со своето присуство не почестија скоро 200 планинари и љубители на природата. Беше

како што е вообичаено многу весело. Тоа беше прилика да ги запознаеме присутните со нашите успеси во текот на изминатата 2013 година и да им ги изложиме нашите планови за 2014 година со збор и со печатена програма.

Каква беше атмосферата можете да видите од приложените слики. Добивме пофалби за организацијата и заложби за повторно организирање на вакво дружење. Ќе се обидеме повторно да се собереме и развеселиме некаде во мај месец. Им се заблагодаруваме на сите кои се одзваа на нашата покана.

Ви пожелуваме здравје, среќа и успеси во 2014 година!

 

Автор: Никола Доновски
Фотографии:
Никола Доновски


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje