Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Стара Планина - октомври 2004

Од 09.10 до 11.10 2004 година планинарските друштва "Макпетрол", "Трансферзалец" и "18 август" организираа посета на Бугарија - Стара Планина, со искачување на Ботев врв (2376m). На врвот се искачија следните планинари: Димче Наумовски, Станка Јосифовска, Ѓоко Јосифовски, Јоже Карловски, Жаклина Карловска, Виктор Богатиновски, Зоран Серафимов, Виктор Серафимов, Зоран Костадинов, Ана Тримовска, Стефан Пеповски, Марин Стојановски, Влатко Трајчевски, Павле Кокорманов.


Стара Планина - поглед кон Ботев врв


Водопадот - Рајското Праскало (124m)


На Ботев врв (2376m)


За уште слики - притисни >>> тука <<< .

 


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje