Почитувани соработници,


Согласно препораките и одлуките на Владата, а поврзани со состојбата со COVID-19,
со цел да Ве заштитиме Вас и сите присутни во нашите простории,
се забранува влез и посета на странки во Дирекцијата на Макпетрол АД Скопје.

Сите барања поврзани со Верна картичките се доставуваат единствено по електронски пат,
а предавањето на истите е по претходна најава на тел. бр. 02/3146-232 и 02/3146-245.

По извршената најава и одобрување на посетата,
Верна картичките се подигнуваат од новите простории на Центарот за Верна картички, секој работен ден од 11:00 до 13:00 часот.
При секоја посета задолжително е носење на заштитна опрема.

Ви благодариме на разбирањето,

Најава на апликацијата
Важно: Апликацијата моментално не работи во Internet Explorer 11. За да работи направете го следново: Tools -> Compatibility View Settings -> Add this website: makpetrol.com.mk -> Add

Или отворете ја страната во друг прелистувач како Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera...

Видео за најава и користење на апликацијата

Затвори

Технички проблеми при користење на апликацијата

Затвори

Доколку имате технички проблеми при користење на апликацијата, ве молиме контактирајте не на: verna4@makpetrol.com.mk