За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Патувајте безгрижно и сигурно низ сите годишни времиња
со GOODYEAR и DEBICA автомобилските пневматици.

Консултирајте се со нашите специјалисти и направете го вистинскиот избор
соодветен на вашиот автомобил.

Одличен избор на пневматици за сите сезони.

Goodyear, технологија која
поставува стандарди

Од своето основање во 1898 година, Goodyear развиваат најсовремени производи кои ги поставуваат стандардите за технологија и перформанси на пневматиците.
Goodyear пневматиците се познати по својот издржлив дизајн и материјали, а тоа го потврдуваат со доживотната гаранција на шарите.

Докажан квалитет
за поголема километража!

Пневматиците Debica се наменети за патнички автомобили, комбиња и камиони. Истите нудат широк спектар на производи, прилагодени на најразличните потреби на клиентите поврзани со марката на автомобил, стилот на возење и финансиските можности на клиентот