За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Сè што е потребно за вашето патување да биде совршено, можете да го најдете во Shop&Snack маркетите.

Широката палета на производи гарантира дека секоја посета ќе ви биде уникатно искуство. Освен освежување со пијалак, кафе или вкусен оброк, Shop&Snack маркетите се снабдени и со секојдневни производи, како и специјални средства за одржување на хигиената во вашиот автомобил.

Кафе за енергија

Без разлика каде или колку време патувате, ние се грижиме секогаш да сте во друштво на најдобрите кафиња. Омилен пијалок за секое време од денот. Уживајте додека патувате, а аромата на кафето нека биде движечката енергија која ве носи напред.

 

Вкусна пауза,
за екстра енергија

Koга ви треба екстра енергија додека патувате, најдоброто решение се неодоливите сендвичи на Макептрол бензинските кои се достапни со различни состојки, за сечив вкус.
Освен добро познатите сендвичи, нудиме голем избор на соленки, грицки, чипсови, чоколади за дополнување на енергијата во вашето патување.