За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Поголема моќност за повеќе километри.

Нашите горива од фамилијата ULTRA се истакнуваат со врвни својства и развиени се со цел да обезбедат полна моќност, и истовремено, намалена потрошувачка гориво на Вашето возило. Ова е овозможено преку примена на најсовремени технологии и употреба на најсовремени адитиви при развојот на горивата.