За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Автомобилите што ги возиме кажуваат многу за нас.

Комфорот и брзината на патот се приоритети на повеќето возачи, но безбедноста е фактор кој не смее да се изостави. Замрзнувањето во зимски услови, прегледноста на патот и чистотата на автомоблиските стакла се составен дел од секое патување, затоа ние сме тука да ви ги обезбедиме сите производи потребни за безгрижно да стигнете до вашата цел.

Со врвни адитиви
за заштита на моторот

Нашиот антифриз е многу повеќе од средство што спречува замрзнување на течноста во системот за ладење во автомобилскиот мотор. Во составот има посебни адитиви што спречуваат појава на корозија во системот, како и механичко оштетување на металот. Средството против замрзнување ги штити ладилникот, пумпата за вода и каналите за ладење. Пред полнењето во системот, антифризот треба да се разреди со деминерализирана вода, соодветно на температурата до којашто сакате да ја постигнете заштитата.

Со врвни адитиви
за заштита на моторот

Нашиот антифриз е многу повеќе од средство што спречува замрзнување на течноста во системот за ладење во автомобилскиот мотор. Во составот има посебни адитиви што спречуваат појава на корозија во системот, како и механичко оштетување на металот. Средството против замрзнување ги штити ладилникот, пумпата за вода и каналите за ладење. Пред полнењето во системот, антифризот треба да се разреди со деминерализирана вода, соодветно на температурата до којашто сакате да ја постигнете заштитата.

АНТИФРИЗ
100

АНТИФРИЗ

АНТИФРИЗ
100 ОРГАНИК

АНТИФРИЗ
100

АНТИФРИЗ 

АНТИФРИЗ 100
ОРГАНИК

За добра видливост
и безбедно возење

Добрата видливост и чистите стакла претставуваат еден од основните фактори за безбедноста во возењето. За добра прегледност на патот и сообраќајот во сите временски услови, го развивме средството Crystal Car. Успешно ги отстранува и најтврдокорните нечистотии и остатоци од инсекти на автомобилските стакла, има пријатен мирис, брзо се суши и не остава траги. Crystal Car содржи средство против создавање бигор во системот и овозможува заштита од замрзнување.

SUMMER CRYSTAL CAR
WINTER CRYSTAL CAR
SUMMER CRYSTAL CAR
WINTER CRYSTAL CAR

За добра видливост
и безбедно возење

Добрата видливост и чистите стакла претставуваат еден од основните фактори за безбедноста во возењето. За добра прегледност на патот и сообраќајот во сите временски услови, го развивме средството Crystal Car. Успешно ги отстранува и најтврдокорните нечистотии и остатоци од инсекти на автомобилските стакла, има пријатен мирис, брзо се суши и не остава траги. Crystal Car содржи средство против создавање бигор во системот и овозможува заштита од замрзнување.

Дименелизирана вода За вашиот дом и возило
Нашата деминерализираната вода, има повеќе примени во автомобилот, во индустријата и во домаќинствата и е произведена според високи технолошки стандарди. Се употребува за дополнување и разредување на течноста во системот за ладење на автомобилскиот мотор, во уредот за миење на стаклата на возилото, или за дополнување на акумулаторот. Покрај тоа, наоѓа примена и во домаќинството: за пегли на пареа, прскање на растенијата, за овлажнувачи на воздух во простории итн. Деминерализираната вода е достапна во пакувања од 1, 3 и 5 литри.
Дименелизирана вода За вашиот дом и возило

Добрата видливост и чистите стакла претставуваат еден од основните фактори за безбедноста во возењето. За добра прегледност на патот и сообраќајот во сите временски услови, го развивме средството Crystal Car. Успешно ги отстранува и најтврдокорните нечистотии и остатоци од инсекти, има пријатен мирис, брзо се суши и не остава траги. Crystal Car содржи средство против создавање бигор во системот и овозможува заштита од замрзнување.

Деминерализирана ВОДА
Деминерализирана ВОДА