За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Најнова генерација на фискален печатач

HDe CITIZEN CT-S601 фискалниот печатач е уред од последната генерација, дизајниран за работа во сите продажни места опремени со компјутерски систем.
Со CITIZEN CT-S601 знаете што добивате, практично неуништив печатар кој импресионира со лесно ракување, едноставни функции за употреба, како и брзо одржување.

– Приказ на информации

– Сигурност и брзина

– Печатете сè што ќе посакате

– Складирање на податоци

– Идентификација на податоци

– Мултифункционалност

– Прецизна тастатура

– Ефикасна батерија

Техничка спецификација

Дополнителни информации

Драјвери за поврзување

Сертификати

– Приказ на информации

– Сигурност и брзина

– Печатете сè што ќе посакате

– Складирање на податоци

– Идентификација на податоци

– Мултифункционалност

– Прецизна тастатура

– Ефикасна батерија

Техничка спецификација

Дополнителни информации

Драјвери за поврзување

Сертификати