Rreth nesh

Investitorët

Zhvillimi i qëndrueshëm

Karriera

Media

Na ndiq:

Makpetroll SHA – Shkup (Ndërtesa administrative)
Shën Kirili dhe Metodi 4, 1000 Shkup
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Motori është zemra e automobilit tuaj.

Kemi krijuar vajra motorik LUBEX sipas standardeve më të larta. Duke i përdorur rregullisht, ju jo vetëm që mbroni motorin dhe zgjatni jetën e tij, por gjithashtu ulni konsumin e karburantit dhe mbroni mjedisin jetësor.

Përveç vajrave motorik, familja Lubex përfshin gjithashtu një gamë të gjerë vajrash hipoide për transmisione dhe diferenciale, lëngje për sisteme hidraulike, lëngje frenash, yndyrna lubrifikuese, si dhe agjentë pastrimi.

SuperSyn SAE

5W40 SM/CF

Unic Plus SAE

10W40 SL/CF

Univerzal SAE

15W40 SG/CE

Univerzal SAE

20W50 SG/CE

Motor Oil

30 CB/SC

TRUCK PLUS CI-4/SL

SAE 15W40

Superior CF-4/SG

SAE 15W40

Superior CF-4/SG

SAE 20W50

Duotakt

2T TB

Traktor Oil GL-4

SAE 80W

FARM STOU

SAE 10W40

Ultra C3

SAE 5W30

CARGO PLUS

SAE 10W40

Gear

EP90

ATF

TYPE A

Gear Synt SAE

75W90

BRAKE FLUID

DOT 3

BRAKE FLUID

DOT 4

HIDRA HLP

22, 32, 46, 68, 100

Pyetjet e bëra më shpesh

Leximi i etiketave

Mësoni më shumë për vajrat dhe lubrikantet

Konsultohuni me një ekspert

Fletët teknike të sigurisë