Rreth nesh

Investitorët

Zhvillimi i qëndrueshëm

Karriera

Media

Na ndiq:

Makpetroll SHA – Shkup (Ndërtesa administrative)
Shën Kirili dhe Metodi 4, 1000 Shkup
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Gjithçka që ju nevojitet për ta bërë udhëtimin tuaj të përsosur mund ta gjeni në marketet Shop & Drive.

Gama e gjerë e produkteve garanton se çdo vizitë do të jetë një përvojë unike. Krahas freskimit me pije, kafe apo një vakt të shijshëm, marketet Shop & Drive janë të furnizuara edhe me produkte të përditshme, si dhe me mjete speciale për ruajtjen e higjienës në automobilin tuaj.

Kafe për energji
Pavarësisht se ku dhe sa kohë udhëtoni, ne kujdesemi që të jeni gjithmonë në shoqërinë e kafeve më të mira. Pija e preferuar në çdo kohë të ditës. Kënaquni derisa udhëtoni dhe aroma e kafesë le të jetë energjia shtytëse që ju çon përpara.  
Pushim i shijshëm, për energji shtesë
Kur keni nevojë për energji gjatë udhëtimit, zgjidhja më e mirë janë sanduiçët e shijshëm në pompat Makpetroll që janë në dispozicion me përbërës të ndryshëm, për çdo shije. Përveç sanduiçëve të mirënjohur, ne ofrojmë një zgjedhje të madhe të krekerëve, ushqimeve, çipsave, çokollatave për të plotësuar energjinë e udhëtimit tuaj.