За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

88.50

ULTRA 95+
ECONOMY

91. 00

ULTRA 100
RACE PRO

90. 00

ULTRA DIESEL
GREEN POWER

91.00

ULTRA DIESEL
BIO POWER

48.00

ULTRA LPG
PLUS

161.50

МЕТАН

86.50

EL-1

52.814

МАЗУТ

88.50

ULTRA 95+
ECONOMY

91.00

ULTRA 100
RACE PRO

90.00

ULTRA DIESEL
GREEN POWER

91.00

ULTRA DIESEL
BIO POWER

48. 00

ULTRA LPG
PLUS

161. 50

МЕТАН

86. 50

EL-1

52. 814

МАЗУТ

ПРОНАЈДИ
БЕНЗИНСКА
СТАНИЦА

ПРОНАЈДИ
БЕНЗИНСКА
СТАНИЦА

ВЕРНА картички

ЛОЈАЛНОСТ, ДЕЛОВНИ ПАРТНЕРИ И ПРИПЕЈД

ВЕРНА картички

ЛОЈАЛНОСТ, ДЕЛОВНИ ПАРТНЕРИ И ПРИПЕЈД

Брендови

НАЈДОБРОТО ЗА ВАС И ВАШЕТО ВОЗИЛО

Брендови

НАЈДОБРОТО ЗА ВАС И ВАШЕТО ВОЗИЛО

Newsletter

ВО ТЕК СО НАЈНОВИТЕ ПРОМОЦИИ

Newsletter

ВО ТЕК СО НАЈНОВИТЕ ПРОМОЦИИ

Новости

ВЕСТИ И БЛОГ ЗАНИМЛИВОСТИ

Новости

ВЕСТИ И БЛОГ ЗАНИМЛИВОСТИ

Новости

ВЕСТИ И БЛОГ ЗАНИМЛИВОСТИ