За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

АВТОПЕРАЛНИ

ЗА СОВРШЕНО ЧИСТО И СЈАЈНО ВОЗИЛО

     Голем број задоволни клиенти на Макпетрол редовно ги користат и услугите на автопералните што работат во рамките на нашите бензински станици. Во автопералните ви нудиме програми за миење кои го зачувуваат и го негуваат лакот на каросеријата, овозможувајќи на тој начин подолготрајно задржување на естетската вредност на возилото.

     Автопералната ги задоволува строгите барања за заштита на возилото од прекумерен притисок на вода и механички оптоварувања врз додатоците на каросеријата.

     На тој начин, Вашето возило ќе биде совршено чисто и сјајно, без остатоци врз лакот по миењето и заштитено од штетни временски влијанија.

ПРОНАЈДЕТЕ ЈА НАЈБЛИСКАТА АВТОПЕРАЛНА