За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Големи попусти за сите ВЕРНА членови

Со Вашите веќе стекнати ВЕРНА поени, добивате можност да ги купите овие производи со неверојатен попуст од 30 до 50%. Со секои 20 ВЕРНА поени добивате можност за купување на еден од промотивните производи по повластена цена. Количествата на промотивните производи се ограничени. Во секоја бензинска станица од синџирот на МАКПЕТРОЛ може да добиете информација кои рекламни производи ги има на располагање во моментот.