За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Макпетрол 2023

Екипата на Р.Е. Охрид е победник на традиционалното, 27 издание, на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“. На спортскиот собир, што минатиот месец се одржа во „Хотел Макпетрол – Струга“, овој тим во финалето беше подобар од Р.Е. Полог/Р.Е. Куманово. Претставниците на Дирекцијата за малопродажба се пласираа на третата позиција.

 

Членовите на Р.Е. Охрид, Р.Е. Полог/Р.Е. Куманово и на Дирекцијата за малопродажба беа најдобри од вкупно осум екипи составени од вработени на „Макпетрол“, а кои што ги измерија силите во мал фудбал.