За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

„Макпетрол“ АД: Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 16-ти октомври

„Макпетрол“ АД:  Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 16-ти Октомври

Компанијата „Макпетрол“ АД Скопје ги известува своите потрошувачи и пошироката јавност дека од  16-ти Октомври, започнува со прием на уплата и испорака на екстра лесно масло за домаќинство EL-1, секој работен ден од 08:30 до 15:30 часот.  Воедно, сакаме да информираме дека продажбата оваа година ќе се врши преку складовите на „Макпетрол“ АД.

Детални информации околу уплатата и испораката на екстра лесното масло за домаќинство граѓаните можат да ги добијат на следните телефонски броеви дадени според местото на нивното живеење, односно испорака:

 

КОНТАКТ

E-MAIL

СКОПЈЕ, КУМАНОВО, КРИВА ПАЛАНКА, КРАТОВО

02/3146-514

tatjana.ivanova@makpetrol.com.mk

02/3146-406

sasa.jovik@makpetrol.com.mk

ТЕТОВО, ГОСТИВАР, КИЧЕВО, МАВРОВО

071/267-762

zoran.silanovski@makpetrol.com.mk

071/267-762

slagan.volceski@makpetrol.com.mk

071/267-761

srebre.cvetanoski@makpetrol.com.mk

ПРИЛЕП, КРУШЕВО, МАКЕДОНСКИ БРОД, РЕСЕН, БИТОЛА, ДЕМИР ХИСАР

071/267-765

209.prilep@makpetrol.com.mk

072/308-077

СТРУМИЦА, ШТИП, РАДОВИШ

071/267-767

risto.tomov@makpetrol.com.mk

ВЕЛЕС

071/267-772

oliver.krstev@makpetrol.com.mk

КАВАДАРЦИ, НЕГОТИНО, ГЕВГЕЛИЈА, БОГДАНЦИ, ВАЛАНДОВО, ДЕМИР КАПИЈА

071/267-771

blagoj.dimitrov@makpetrol.com.mk

КОЧАНИ, ДЕЛЧЕВО, МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, БЕРОВО, ПЕХЧЕВО, ВИНИЦА, ПРОБИШТИП, СВЕТИ НИКОЛЕ

071/267-769

aleksandar.trendafilov@makpetrol.com.mk

072/267-769

jordanco.kabov@makpetrol.com.mk

ОХРИД, СТРУГА, ДЕБАР

071/267-763

212ohrid@makpetrol.com.mk

02/3153-212

071/267-763

212ohrid@makpetrol.com.mk

02/3153-212

02/3153-282

tatjana.vojdanoska@makpetrol.com.mk

02/3153-281