За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

По повод новогодишните празници #Макпетрол ги израдува најмалите со незаборавен настан исполнет со многу изненадувања.

Заедно со Биби и Дедо Мраз од Заз, дечињата на вработените поминаа ден полн со игра и забава, добија голем број новогодишни подароци и создадоа многу нови пријателства и незаборавни спомени.