За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод

„Макпетрол“ АД е компанија која постојано се труди да ги задоволи потребите на своите потрошувачи и да им овозможи квалитетно, сигурно и економично снабдување со нафтени деривати, гас и био горива.

Токму поради тоа, во изминатиот период, „Макпетрол“ АД, најголемиот дистрибутер на горива во државата, постојано инвестира во обнова на своите бензински станици, со цел подобрување и осовременување на својата мрежа на услужни објекти.

Овој пат, со работа започна да работи обновената бензинска станица, лоцирана во Македонски Брод. Станицата сега доби современ и функционален изглед, задоволувајќи ги највисоките технички и безбедносни стандарди. Достапност кон квалитетните производи и услуги потрошувачите имаат секој ден во неделата, од 06:00 часот наутро, па се до 22:00 часот.

На бензинската станица се достапни сите квалитетни горива на „Макпетрол“ од новата генерација ULTRA горива базирани на технологијата Dual Action Technology, вклучувајќи и течниот нафтен гас за возила (ТНГ), а во продажниот објект на бензинската станица на потрошувачите им стои на располагање широк избор на производи од дополнителниот асортиман.

 

Со почит,

„Макпетрол“ АД