За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Прославуваме и наградуваме! Во јубилејната 75-та годишнина на Макпетрол, најголемата програма за лојалност ВЕРНА продолжува да ве наградува!

Големата наградна игра започнува на 1 март и трае до 10 декември.

Со впишани најмалку 10 поени на вашата Верна картичка, станувате потенцијален добитник на многу вредни награди: Ваучер за Кристал кар, 1000 Верна поени, ваучер за Лубекс моторни масла, ваучер за гуми, лап топ Дел. Главни награди: седум дена за двајца во прекрасниот Хотел Макпетрол во Струга, чамец Manta Ray + мотор Honda 20 KS + приколка, моторцикл Honda CL125A Super Cup, моторцикл Honda SH350. И во финалното коло – елегантниот и неодолив Honda CR-V!

КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПОЛНИШ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ДОБИВАШ!

За да ја погледнете листата на добитници од последното коло, кликнете тука.