За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Festojmë dhe shpërblejmë! Në 75 vjetorin e Makpetroll, programi më i madh i besnikërisë VERNA vazhdon t’ju shpërblejë! Loja e madhe shpërblyese fillon më 1 mars dhe zgjat deri më 10 dhjetor. Me të paktën 10 pikë të vendosura në kartelën tuaj Verna, ju bëheni fitues i mundshëm i shumë shpërblimeve të vlefshme: Vauçer për Kristal car, 1000 pikë Verna, vauçer për vajra motori Lubeks, vauçer për goma, laptop Dell. Shpërblimet kryesore: shtatë ditë për dy vetë në hotelin e bukur Makpetroll në Strugë, varkë Manta Ray + motor Honda 20 KS + rimorkio, motoçikletë Honda CL125A Super Cup, motoçikletë Honda SH350. Dhe në finale – veturë elegante dhe të parezistueshme Honda CR-V! SA MË SHUMË MBUSH, AQ MË SHUMË FITON! Për të parë listën e fituesve nga raundi i fundit, klikoni këtu.