За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

ВЕРНА LOYALTY

ТИПОВИ НА КАРТИЧКИ

Со желба да им обезбеди дополнителни погодности и предности на своите лојални клиенти, Макпетрол воведе Програма за лојални потрошувачи ВЕРНА. Со Програмата, преку издавање специјални картички, а согласно со најновите светски стандарди, Макпетрол ја наградува лојалноста на потрошувачите.

Лојалните потрошувачи собираат поени за секој наполнет литар гориво на бензиските станици на Макпетрол, како и за секој дополнителен производ купен на бензинските станици и на другите продажните места на Макпетрол. Потоа, поените можат да се искористат за купување производи од дополнителниот асортиман со приложување на картичката ВЕРНА.

Kорисниците на картичките ВЕРНА ќе имаат ексклузивен пристап до голем број промотивни акции за специјални производи, со повластени цени, на сите продажни места на Макпетрол.

Привремена почетна картичка со која се пристапува во Програмата за лојалност, достапна на сите бензински станици на Макпетрол. Едноставно пополнете ја пристапницата и земете ја вашата картичка ВЕРНА START, или пополнете електронска апликација на нашата интернет-страница.

Tрајна картичка за лојални потрошувачи со чип и со идентификација на корисникот, која ве зачленува во клубот за лојалност ВЕРНА и овозможува дополнителни погодности. Пополнетата пристапница за ВЕРНА START автоматски важи и за картичката ВЕРНА CLASSIC, по исполнување на условите за стакнување на картичката ВЕРНА CLASSIC.

ВЕРНА ПРОМОЦИЈА

ЕКСКЛУЗИВНИ ПОПУСТИ И АКЦИИ

ВЕРНА ЛОЈАЛТИ ПРОГРАМА

СОБИРАЈ ПОЕНИ И УЖИВАЈ ВО БЕНЕФИЦИИТЕ И ПОВОЛНОСТИТЕ