За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

ЈАВЕН ПОВИК БРОЈ 373 за прибирање понуди од домашни правни субјекти за вршење транспортни услуги

ЈАВЕН ПОВИК БРОЈ 373 за прибирање понуди од домашни правни субјекти за вршење транспортни услуги

ЈАВЕН ПОВИК БРОЈ 373 за прибирање понуди од домашни правни субјекти за вршење транспортни услуги ЈАВЕН ПОВИК БРОЈ 373 за прибирање понуди од домашни правни субјекти за вршење транспортни услуги Макпетрол АД Скопје, со адреса на улица “Св.Kирил и Методиј“ број 4, 1000...
„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија

„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија

„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија „Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија И покрај големите најави за либерализација на веќе либерализираниот пазар со природен...
„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија

„МАКПЕТРОЛ“: ПРЕСМЕТКИТЕ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ПЛАТИ ПОВЕЌЕ ОД 1 МИЛИОН ЕВРА ЗА НАБАВКАТА НА ПРИРОДЕН ГАС

„МАКПЕТРОЛ“: ПРЕСМЕТКИТЕ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ПЛАТИ ПОВЕЌЕ ОД 1 МИЛИОН ЕВРА ЗА НАБАВКАТА НА ПРИРОДЕН ГАС „МАКПЕТРОЛ“: ПРЕСМЕТКИТЕ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ПЛАТИ ПОВЕЌЕ ОД 1 МИЛИОН ЕВРА ЗА НАБАВКАТА НА ПРИРОДЕН ГАС Повеќе владини претставници и директорот на...
Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод

Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод

Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод „Макпетрол“ АД е компанија која постојано се труди да ги задоволи потребите на своите потрошувачи и да им овозможи квалитетно,...
Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред

Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред

Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред Државната компанија „ЕСМ продажба“ вчера објави дека потпишала договор за набавка на...