За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

ЕВН и Макпетрол ќе постават 10 брзи полначи за електрични возила низ цела Македонија

ЕВН и Макпетрол ќе постават 10 брзи полначи за електрични возила низ цела Македонија

ЕВН и Макпетрол ќе постават 10 брзи полначи за електрични возила низ цела Македонија ЕВН и Макпетрол ќе постават 10 брзи полначи за електрични возила низ цела Македонија На бензинската станица на Макпетрол во Визбегово од денес е во употреба брз полнач за електрични...
Макпетрол со победа над УНИКА до шампионска титула

Макпетрол со победа над УНИКА до шампионска титула

Макпетрол со победа над УНИКА до шампионска титула МАКПЕТРОЛ СО НОВИ УСПЕСИ Во финалниот дуел од оваа сезона на Бизнис Лигата силите ги одмерија екипите на МАКПЕТРОЛ и УНИКА. Силно мотивираната екипата на МАКПЕТРОЛ прикажа шампионски фудбал и со недостижен резултат од...
Екипата на Р.Е. Охрид е победник на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“

Екипата на Р.Е. Охрид е победник на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“

Екипата на Р.Е. Охрид е победник на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“ Макпетрол 2023 Екипата на Р.Е. Охрид е победник на традиционалното, 27 издание, на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“. На спортскиот собир, што минатиот месец се одржа во „Хотел Макпетрол...
„Макпетрол“ АД_  Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 16-ти октомври

„Макпетрол“ АД_  Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 16-ти октомври

„Макпетрол“ АД_  Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 16-ти октомври „Макпетрол“ АД: Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 16-ти октомври „Макпетрол“ АД:  Уплатата и испораката на екстра...
„Макпетрол“: потребно е заедно да кренеме глас против булингот

„Макпетрол“: потребно е заедно да кренеме глас против булингот

„Макпетрол“: потребно е заедно да кренеме глас против булингот „Макпетрол“: потребно е заедно да кренеме глас против булингот Физичкото, вербалното, односно, психичкото, социјалното и сајбер-насилството се дел од животот на децата во Македонија, уште од најрана...
Известување до јавноста

Известување до јавноста

Известување до јавноста Известување до јавноста Почитувани,   Согласно договорот помеѓу „Макпетрол“ АД Скопје и „Гаспром експорт“, како и движењето на цената на  природниот гас на светските берзи, „Макпетрол“ АД Скопје ги известува своите потрошувачи и пошироката...