За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

[put_wpgm id=1]
[put_wpgm id=6]

Преземи GPS

Макпетрол GPS подесувања

Макпетрол ви овозможува да ги преземете GPS координатите на сите бензински станици на Вашите GPS уреди

Како да го подесите Вашиот GPS уред

  1. Преземете ги соодветните податоци
  2. Согласно упатството од вашиот GPS уред внесете ги вашите податоци како Custom POI (Points of Interest)
  3. Среќен пат !