За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

„Макпетрол“ овозможи работилници против врсничко насилство во над 150 училишта

„Макпетрол“ овозможи работилници против врсничко насилство во над 150 училишта

„Макпетрол“ овозможи работилници против врсничко насилство во над 150 училишта Подобро разбирање на проблемот и справување со булингот беше во фокусот на работилниците што „Макпетрол“ ги овозможи во над 150 училишта од сите делови на Македонија. Во секоја од 26...
Известување до имателите на обични акции на Макпетрол АД Скопје кои немаат доставено податoци заради исплата на дивиденда 2024 год

Известување до имателите на обични акции на Макпетрол АД Скопје кои немаат доставено податoци заради исплата на дивиденда 2024 год

Известување до имателите на обични акции на Макпетрол АД Скопје кои немаат доставено податoци заради исплата на дивиденда 2024 год ИЗВЕСТУВАЊЕ до имателите на обични акции на Макпетрол АД Скопје Се известуваат сите иматели на обични акции дека, Друштвото согласно...
Известување – Проспект за преземање на акции издадени од МАКПЕТРОЛ

Известување – Проспект за преземање на акции издадени од МАКПЕТРОЛ

Известување - Проспект за преземање на акции издадени од МАКПЕТРОЛ Согласно член 7 став 2 од Законот за преземање на акционерските друштва, „Макпетрол“ А.Д. – Скопје го објавува Проспектот за преземање на акции издадени од МАКПЕТРОЛ Акционерско друштво за промет...
Макпетрол со победа над УНИКА до шампионска титула

Макпетрол со победа над УНИКА до шампионска титула

Макпетрол со победа над УНИКА до шампионска титула МАКПЕТРОЛ СО НОВИ УСПЕСИ Во финалниот дуел од оваа сезона на Бизнис Лигата силите ги одмерија екипите на МАКПЕТРОЛ и УНИКА. Силно мотивираната екипата на МАКПЕТРОЛ прикажа шампионски фудбал и со недостижен резултат од...
Известување до имателите на обични акции на Макпетрол АД Скопје кои немаат доставено податoци заради исплата на дивиденда 2024 год

Екипата на Р.Е. Охрид е победник на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“

Екипата на Р.Е. Охрид е победник на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“ Макпетрол 2023 Екипата на Р.Е. Охрид е победник на традиционалното, 27 издание, на турнирот во мал фудбал „Макпетрол 2023“. На спортскиот собир, што минатиот месец се одржа во „Хотел Макпетрол...