За нас

Инвеститори

Одржлив развој

Кариера

Медиа

Следете нè

Макпетрол АД – Скопје (Управна зграда)
Св. Кирил и Методиј 4, 1000 Скопје
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

„Макпетрол“: пазарот со гас е одамна либерализиран, сегашните тендери се фарса

„Макпетрол“: пазарот со гас е одамна либерализиран, сегашните тендери се фарса

„Макпетрол“: пазарот со гас е одамна либерализиран, сегашните тендери се фарса „Макпетрол“: пазарот со гас е одамна либерализиран, сегашните тендери се фарса Министерот за економија, Крешник Бектеши, преку објава на „Фејсбук“ денес изнесе одредени тврдења во однос на...
Известување до јавноста

Известување до јавноста

Известување до јавноста Известување до јавноста Почитувани, Согласно договорот помеѓу „Макпетрол“ АД Скопје и „Гаспром експорт“, како и движењето на цената на природниот гас на светските берзи, „Макпетрол“ АД Скопје ги известува своите потрошувачи и пошироката јавност...
„Макпетрол“: пазарот со гас е одамна либерализиран, сегашните тендери се фарса

„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија

„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија „Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија И покрај големите најави за либерализација на веќе либерализираниот пазар со природен...
„Макпетрол“: пазарот со гас е одамна либерализиран, сегашните тендери се фарса

„МАКПЕТРОЛ“: ПРЕСМЕТКИТЕ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ПЛАТИ ПОВЕЌЕ ОД 1 МИЛИОН ЕВРА ЗА НАБАВКАТА НА ПРИРОДЕН ГАС

„МАКПЕТРОЛ“: ПРЕСМЕТКИТЕ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ПЛАТИ ПОВЕЌЕ ОД 1 МИЛИОН ЕВРА ЗА НАБАВКАТА НА ПРИРОДЕН ГАС „МАКПЕТРОЛ“: ПРЕСМЕТКИТЕ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ПЛАТИ ПОВЕЌЕ ОД 1 МИЛИОН ЕВРА ЗА НАБАВКАТА НА ПРИРОДЕН ГАС Повеќе владини претставници и директорот на...
Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод

Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод

Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод Обновена и пуштена во употреба бензинската станица во Македонски Брод „Макпетрол“ АД е компанија која постојано се труди да ги задоволи потребите на своите потрошувачи и да им овозможи квалитетно,...
Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред

Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред

Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред Како „ЕСМ продажба“ го штити јавниот интерес со набавка на гас за четири месеци однапред Државната компанија „ЕСМ продажба“ вчера објави дека потпишала договор за набавка на...