Rreth nesh

Investitorët

Zhvillimi i qëndrueshëm

Karriera

Media

Na ndiq:

Makpetroll SHA – Shkup (Ndërtesa administrative)
Shën Kirili dhe Metodi 4, 1000 Shkup
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Udhëtoni pa brenga dhe sigurt gjatë gjithë stinëve të vitit
me gomat për automobila GOODYEAR dhe DEBICA.

Konsultohuni me specialistët tanë dhe bëni zgjedhjen e duhur të përshtatshme për automobilin tuaj.

Zgjedhje e shkëlqyer e gomave për të gjitha stinët.

Goodyear, një teknologji
që vendos standardet
Që nga themelimi i saj në vitin 1898, Goodyear zhvillojnë produkte më të avancuara që vendosin standardet për teknologjinë dhe performancën e gomave.
Gomat Goodyear janë të njohura për dizajnin dhe materialet e tyre të qëndrueshme, gjë që konfirmohet nga garancia e përjetshme e vijave.
Cilësi e dëshmuar dhe çmim i arsyeshëm,
për më shumë kilometrazh!
Gomat Debica janë të destinuara për automobila, furgona dhe kamionë. Ato ofrojnë një gamë të gjerë produktesh, të përshtatura për nevojat e ndryshme të klientëve që lidhen me markën e automobilit, stilin e drejtimit dhe aftësitë financiare të klientit.