Rreth nesh

Investitorët

Zhvillimi i qëndrueshëm

Karriera

Media

Na ndiq:

Makpetroll SHA – Shkup (Ndërtesa administrative)
Shën Kirili dhe Metodi 4, 1000 Shkup
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

KARBURANTI BLU

Gazi natyror përfaqëson një burim strategjik energjie i së tashmes dhe të ardhmes së afërt për shkak të karakteristikave të tij që e bëjnë atë superior ndaj llojeve të tjera të energjisë.
Në Makpetroll, ne u ofrojmë klientëve tanë të gazit natyror kushte jashtëzakonisht konkurruese të dorëzimit dhe një ofertë që është plotësisht e përshtatur për nevojat e tyre.

Investimi më i favorshëm

Makpetroll ishte i pari që investoi në ndërtimin e gazsjellësit në Maqedoninë e Veriut që shtrihet nga kufiri bullgar deri në Shkup, me një kapacitet prej 800 milionë metra kub në vit.

Makpetroll është investitor i stacionit për gaz natyror të kompresuar në rrethin e NPQ Shkup, i cili shërben për mbushjen e autobusëve. Kapaciteti maksimal i uzinës është njëqind autobusë për shtatë deri në tetë orë.

 Bazuar në këtë përvojë, Makpetroll në mënyrë të pavarur investon në projekte për zgjerimin e aplikimit të gazit natyror të kompresuar nën emrin e metanit për automjetet tjera komerciale në territorin e RMV-së.