Rreth nesh

Investitorët

Zhvillimi i qëndrueshëm

Karriera

Media

Na ndiq:

Makpetroll SHA – Shkup (Ndërtesa administrative)
Shën Kirili dhe Metodi 4, 1000 Shkup
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Automobilat që ne vozisim tregojnë shumë për ne.

Komoditeti dhe shpejtësia në rrugë janë prioritete për shumicën e shoferëve, por siguria është një faktor që nuk duhet lënë anash. Ngrirja në kushte dimri, dukshmëria e rrugës dhe pastërtia e xhamave të automobilit janë pjesë e pandashme e çdo udhëtimi, prandaj ne jemi këtu për t’ju ofruar të gjitha produktet që ju nevojiten për të arritur pa brenga deri në cakun tuaj.

Me aditivë të shkëlqyer
për mbrojtjen e motorit
Antifrizi ynë është shumë më tepër se një mjet për të parandaluar ngrirjen e lëngut në sistemin e ftohjes së motorit të automobilit. Në përbërjen e tij ka aditivë të veçantë që parandalojnë korrozionin në sistem, si dhe dëmtimin mekanik të metalit. Lëngu kundër ngrirjes mbron ftohësin, pompën e ujit dhe kanalet e ftohjes. Para mbushjes në sistem, antifrizi duhet të hollohet me ujë të demineralizuar, sipas temperaturës në të cilën dëshironi të arrini mbrojtjen.
Me aditivë të shkëlqyer
për mbrojtjen e motorit
Antifrizi ynë është shumë më tepër se një mjet për të parandaluar ngrirjen e lëngut në sistemin e ftohjes së motorit të automobilit. Në përbërjen e tij ka aditivë të veçantë që parandalojnë korrozionin në sistem, si dhe dëmtimin mekanik të metalit. Lëngu kundër ngrirjes mbron ftohësin, pompën e ujit dhe kanalet e ftohjes. Para mbushjes në sistem, antifrizi duhet të hollohet me ujë të demineralizuar, sipas temperaturës në të cilën dëshironi të arrini mbrojtjen.
ANTIFRIZ 100
ANTIFRIZ
ANTIFRIZ
100 ORGANIK
ANTIFRIZ
100
ANTIFRIZ
ANTIFRIZ 100
ORGANIK
Për dukshmëri të mirë
dhe vozitje të sigurt
Dukshmëria e mirë dhe xhamat e pastër janë një nga faktorët kryesor për sigurinë në vozitje. Për dukshmëri të mirë të rrugës dhe trafikut në të gjitha kushtet atmosferike, ne kemi zhvilluar lëngun Crystal Car. Largon me sukses edhe papastërtitë dhe mbetjet më të forta të insekteve, ka një erë të këndshme, thahet shpejt dhe nuk lë gjurmë. Crystal Car përmban një agjent kundër formimit të gëlqeres në sistem dhe mundëson mbrojtje nga ngrica.
SUMMER
CRYSTAL CAR
WINTER
CRYSTAL CAR
SUMMER
CRYSTAL CAR
WINTER
CRYSTAL CAR
Për dukshmëri të mirë
dhe vozitje të sigurt
Dukshmëria e mirë dhe xhamat e pastër janë një nga faktorët kryesor për sigurinë në vozitje. Për dukshmëri të mirë të rrugës dhe trafikut në të gjitha kushtet atmosferike, ne kemi zhvilluar lëngun Crystal Car. Largon me sukses edhe papastërtitë dhe mbetjet më të forta të insekteve, ka një erë të këndshme, thahet shpejt dhe nuk lë gjurmë. Crystal Car përmban një agjent kundër formimit të gëlqeres në sistem dhe mundëson mbrojtje nga ngrica.
Ujë i demineralizuar
Për shtëpinë dhe automjetin tuaj
Uji ynë i demineralizuar ka më shumë zbatime në automobil, industri dhe amvisëri dhe prodhohet sipas standardeve të larta teknologjike. Përdoret për të rimbushur dhe holluar lëngun në sistemin e ftohjes së motorit të automobilit, në larësin e xhamit të automjetit ose për të rimbushur baterinë. Përveç kësaj, përdoret në amvisëri: për hekurat me avull, për spërkatjen e bimëve, për lagështuesit e dhomës etj. Uji i demineralizuar është në dispozicion në paketime 1, 3 dhe 5 litra.
Ujë i demineralizuar
Për shtëpinë dhe
automjetin tuaj
Uji ynë i demineralizuar ka më shumë zbatime në automobil, industri dhe amvisëri dhe prodhohet sipas standardeve të larta teknologjike. Përdoret për të rimbushur dhe holluar lëngun në sistemin e ftohjes së motorit të automobilit, në larësin e xhamit të automjetit ose për të rimbushur baterinë. Përveç kësaj, përdoret në amvisëri: për hekurat me avull, për spërkatjen e bimëve, për lagështuesit e dhomës etj. Uji i demineralizuar është në dispozicion në paketime 1, 3 dhe 5 litra.
UJË i demineralizuar
UJË
i demineralizuar