Rreth nesh

Investitorët

Zhvillimi i qëndrueshëm

Karriera

Media

Na ndiq:

Makpetroll SHA – Shkup (Ndërtesa administrative)
Shën Kirili dhe Metodi 4, 1000 Shkup
+389 2 311 2144
contact@makpetrol.com.mk

Gjenerata e fundit e printerëve fiskal

Printeri fiskal HDe CITIZEN CT-S601 është një pajisje e gjeneratës së fundit, i disejnuar për të punuar në të gjitha pikat e shitjes të pajisura me sistem kompjuterik.
Me CITIZEN CT-S601 ju e dini se çfarë po merrni, një printer praktikisht i pashkatërrueshëm që bën përshtypje me përdorimin e lehtë, funksionet e thjeshta për t’u përdorur dhe mirëmbajtje të shpejtë.

– Shfaqja e informatave

– Siguri dhe shpejtësi

– Printoni çdo gjë që dëshironi

– Ruajtje e të dhënave

– Identifikimi i të dhënave

– Multifunksionalitet

– Tastaturë precize

– Bateri efikase

Specifikimet teknike
Informata shtesë
Drajverë për lidhje
Certifikata

– Shfaqja e informatave

– Siguri dhe shpejtësi

– Printoni çdo gjë që dëshironi

– Ruajtje e të dhënave

– Identifikimi i të dhënave

– Multifunksionalitet

– Tastaturë precize

– Bateri efikase

Specifikimet teknike
Informata shtesë
Drajverë për lidhje
Certifikata